uD_oGQvuuFIHGuZIYcQOjRhf5n8

Mari kita berkongsi pengalaman,ilmu pengetahuan, gambar, video dan apa sahaja yang terfikir.....

Cara mudah, alaf kini...global

Rabu, 24 Ogos 2011

Join in follower members....free je..he3

- See more at: http://www.helperblogger.com/2012/05/add-facebook-like-button-to-blogger.html#sthash.zt4521Ye.dpuf
Terimalah seadanya blog aku ni sementara waktu kerana ketidak sempurnaannya....apa2 pun boleh komen demi untuk memperbaikinya. Maklumlah aku ni serba kekurangan tentang penggunaan IT lantaran juga kesuntukan masa apatah lagi disaat2 akhir menjelang sambutan Hari Raya Aidil Fitri

Apa pun aku bersyukur juga dibandingankan dengan rakan sebaya yang jauh ketingalan dalam bidang IT contohnya dalam menggunakan ruang sosial, berinternet, kiriman email, melayari website dan sebagainya.

Jom join in members lah as follower dan komen lah apa yang patut. Komen apa pun aku tak kisah.....

Tiada ulasan:

Jangan Lepaskan Peluang.....Bertindak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...