uD_oGQvuuFIHGuZIYcQOjRhf5n8

Mari kita berkongsi pengalaman,ilmu pengetahuan, gambar, video dan apa sahaja yang terfikir.....

Cara mudah, alaf kini...global

Jumaat, 8 Februari 2013

Follower Kerja Senang, Copy Paste Post Orang Lain!

- See more at: http://www.helperblogger.com/2012/05/add-facebook-like-button-to-blogger.html#sthash.zt4521Ye.dpuf
Assalammualaikum, salam sejahtera, salam 1(one)Malaysia serta salam seluruh dunia.......

Kerja senang, curi, copy post orang lain letak di blog sendiri. Aditor tersebut ialah Azilan. Azilan copy paste post aku yang bertajuk Faktor-Faktor Yang Mempengaruhi Projek dan dia paste di blog dia blog Borak-Qs. Kalau ia pun bagitaulah dulu minta izin atau bagi hint sikit. Bukan marah tapi terkejut.........Nasib baik lah ko +Azilan dah jadi follower aku...Kalau tidak aku saman kau ha ha ha.

Ha ha ha...janji nak kongsi maklumat kan? Tak apalah.....Ko tulis di bahagian bawah post ko tu credited to http://petuapaje.blogspot.com.....Kalau ia pun link kan lah ke blog aku...supaya pencari-pencari maklumat tahu pula blog aku yang tak seberapa ini. At least win win situation la.....Tapi aku takde la sampai nak copy post orang lain dan letak di blog aku...he he he.

 http://Petuapaje.blogspot.com

Tiada ulasan:

Jangan Lepaskan Peluang.....Bertindak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...