uD_oGQvuuFIHGuZIYcQOjRhf5n8

Mari kita berkongsi pengalaman,ilmu pengetahuan, gambar, video dan apa sahaja yang terfikir.....

Cara mudah, alaf kini...global

Jumaat, 24 Ogos 2012

Ulangtahun Pertama Blog Petuapaje.blogspot.com

- See more at: http://www.helperblogger.com/2012/05/add-facebook-like-button-to-blogger.html#sthash.zt4521Ye.dpuf
Assalammualaikum, salam sejahtera, salam 1(one)Malaysia serta salam seluruh dunia.......

Semalam ulangtahun blog petuapaje.blogspot.com. Sampai dah terlajak sehari gara-gara raya. Syukur Alhamdulillah masih mampu berkongsi sedikit ilmu pengetahuan. Dulu bila tengok blog orang lain, hairan juga. Ramainya yang menjengah blog mereka, sampai 20 30 ribu. Hari ini, samasekali tidak menyangka blog aku pun dijengah pelawat sehingga mencapai lebih kurang 35 ribu pelawat.
35359 pageviews - 371 posts 52 followers

Dalam tempoh setahun aku telah membuat entri sebanyak 371 posts. Menulis ni kadang-kadang ikut mood juga. 
Raya-raya macam ni, tak ada mood pula hendak mengarang sebab masih kepenatan.

http://Petuapaje.blogspot.com

Tiada ulasan:

Jangan Lepaskan Peluang.....Bertindak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...