uD_oGQvuuFIHGuZIYcQOjRhf5n8

Mari kita berkongsi pengalaman,ilmu pengetahuan, gambar, video dan apa sahaja yang terfikir.....

Cara mudah, alaf kini...global

Isnin, 26 Mac 2012

Pemeriksaan Kesihatan Fungsi Organ Menggunakan Acu-Pro

- See more at: http://www.helperblogger.com/2012/05/add-facebook-like-button-to-blogger.html#sthash.zt4521Ye.dpuf
Assalammualaikum, salam sejahtera, salam 1(one)Malaysia serta salam seluruh dunia.......

urut belakang...
Pemeriksaan kesihatan organ secara percuma telah dilaksanakan oleh sebuah syarikat pada 10.00 pagi 25hb. Mac 2012 di IKMAS.

Organ yang diperiksa adalah paru-paru, (perikardium) saluran darah, jantung, usus kecil, (san jiao) anti-body, usus besar, limpa, hati, buah ginjal, pundi kencing, pundi hempedu, dan perut.

Pemeriksaan dilaksanakan menggunakan alat therapeutic body acu-pro secara paparan LCD melibatkan semua organ secara serentak.

pakar..

Pemeriksaan secara percuma....buat sahajalah kan? Buat apa nak takut...Dah tahu ada masalah..berubat lah....memang itu yang dituntut agama unuk kesejahteraan...

Saya pun apa lagi...orang no 2 buat pemeriksaan. Sambil buat pemeriksaan boleh urut menggunakan potable kneading massage cushion yang disediakan juga secara percuma...



acupancture...


Saya tidak ada masalah kesihatan cuma mengalami insomnia dan lenguh kaki kerana terlalu banyak berjalan ha ha ha....

Sebelah petangnya akan diadakan perlawanan persehabatan bola jaring, futsal, carrom, pimpong, badminton, petanque dan catur di MRSM Kepala Batas. Wah! elok betul...tak payah dah warm-up kot untuk perlawanan petang nanti.



Demi menjaga kesihatan saya membeli body acu-pro tersebut.  free-gift portable kneading massage cushion. Malam-malam boleh buat acupanture...hammering, naprapathy, cupping scrapping dan massage urat saraf...

Titik reflexlogy dan acupuncture akan saya rujuk dalam buku better health with reflexology yang telah lama saya beli iaitu pada tahun 2001 lagi.

Lepas ini sesiapa nak menggunakan mesin ini kawan-kawan boleh sewa satu jam RM....RM...jawapnya...Dah banyak tempahan pun....duit masuk lagi.....

 http://Petuapaje.blogspot.com

Tiada ulasan:

Jangan Lepaskan Peluang.....Bertindak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...